Quantum Groeps Regressie

QUANTUM HEALING HYPNOSIS TECHNIQUE 

Online & Live sessies

Awaken your spirit

Heb jij altijd al interesse gehad in spiritualiteit? Ken je het gevoel dat je weet dat er nog veel meer is dan het leven dat je nu leeft?

Ben je nieuwsgierig naar een vorig leven of naar de toekomst? Wil je weten waar geliefde overleden personen zijn? Of ze nog bij je zijn? En heb je interesse om jouw gids te ontmoeten

Heb je er wel eens over nagedacht om regressie of hypnose te ondergaan, maar vind je het spannend om een privé sessie te boeken?  

Kortom, zoek je antwoorden op levensvragen en naar de zin van je bestaan?

Dan is de Quantum groepsregressie zeker wat voor jou!

Deze speciale groepsregressie, ontwikkeld door de beroemde hypnotherapeut Dolores Cannon, is een korte en tevens krachtige vorm van hypnose die je terug kan brengen naar vorige en toekomstige levenservaringen.

Inzichten in deze ervaringen kunnen van belang zijn om bepaalde gebeurtenissen in je huidige leven beter te begrijpen en meer in balans te komen.

Het is een schitterende manier om laagdrempelig kennis te maken met Quantum Healing Hypnosis Technique.

Hoe werkt een Groeps Regressie sessie?

Tijdens een groepsregressie werken we anders dan bij een privé sessie. 

De sessie start met een introductie over QHHT en je doet diverse korte mentale oefeningen ter voorbereiding op de sessie. Je wordt dus volledig ingeleid in hoe Past Life Regressie werkt.

Hierna ben je klaar om ingeleid te worden in de regressie meditatie en maak je een reis naar een bezoek aan een vorig leven, je maakt kennis met een van je gidsen (of overleden geliefde personen) en brengt een bezoek aan een toekomstig leven. Dit alles gaat in een lichte trancestaat (alfa golven) en dat betekend dat je volledig bij bewustzijn bent en je de sessie achteraf ook kan herinneren.

Na elk onderdeel van de sessie is er tijd om op te schrijven wat je hebt ervaren. Ook is er een korte pauze om even wat te drinken of naar het toilet te gaan.

Soms vind men het wat spannend van te voren, maar wees gerust, je blijft tijdens deze sessie bij bewustzijn en je komt je in een prettige lichte staat van trance (diepe ontspanning). De sessie is leuk, volkomen veilig, comfortabel en ontspannend.

Een Quantum groepsregressie kan een goede voorbereiding zijn op een persoonlijke QHHT® sessie en laat je alvast deels ervaren hoe een regressie hypnose werkt en wat deze therapievorm jou kan bieden.

Schrijf je in voor een online sessie of voor de komende ‘live’ workshop.

Quantum Groeps Regressie