WAT IS QHHT?

QUANTUM HEALING HYPNOSIS TECHNIQUE

Vraag jij je weleens af wat je levensdoel is?

Wie je was en wat je hebt meegemaakt in een vorig leven?

Waarom bepaalde thema’s steeds terug komen in je leven?

Waar bepaalde klachten of ziekten vandaan komen?

In een Quantum Healing Hypnose sessie kun je op deze en vele andere vragen antwoord krijgen.

QHHT®, Quantum Healing Hypnosis Technique, is een vorm van Hypnose waarin je terug gaat naar een vorig leven(s) of momenten in dit leven welke belangrijke informatie bevatten voor jou waarin je antwoorden kunt krijgen over levensvragen. Naast Hypnose waarbij je terug kunt gaan naar een vorig leven (regressie) is het contact met het ‘Subconscious’ (je onderbewuste of hoger zelf), of zoals ik het graag noem; de Super Soul en de Healing tijdens de sessie kenmerkend voor deze bijzondere therapie. We maken dan contact met het ‘onderbewuste deel van jezelf’ waarbij jouw hogere zelf antwoord kan geven op jouw vragen (denk hierbij aan bijvoorbeeld je levensdoel, gezondheid, lessen etc.) en waarin we vragen om healing. Vaak leidt dit tot het oplossen van vele lichamelijke klachten.

Quantum Healing Hypnose Technique van Dolores Cannon is een krachtige bewustzijn technologie om blokkades of oorzaken van problemen en ziektes op verschillende levenslagen (emotioneel, mentaal, spiritueel, fysiek, relationeel, professioneel, sociaal, etc.) op te sporen en op te lossen. De techniek is ontwikkeld door de bekende hypnotherapeut Dolores Cannon die gedurende bijna 50 jaar jaar duizenden mensen heeft geholpen om hun problemen en ziektes te begrijpen en te helen. Dolores schreef maar liefst 19 boeken over hedendaagse interessante onderwerpen waaronder een aantal over haar ervaringen met klanten tijdens de QHHT sessies.

 

QUANTUM HEALING HYPNOSIS TECHNIQUE *

De techniek van Dolores houdt in dat de practitioner door visualisatie een individu in de somnambulistische staat van trance brengt. Een toestand die onder normale omstandigheden slechts tweemaal per dag wordt ervaren: het moment net voordat je bewust wakker wordt en het moment net voordat je in slaap valt. Historisch gezien hebben hypnotiseurs vermeden onderzoek te doen bij patiënten in deze toestand vanwege de vreemde en vaak onverklaarbare resultaten die zijn vastgelegd. 

Dolores liet zich niet beperken door dit disciplinaire stigma, en onderzocht in samenwerking met haar klanten deze bijzondere somnambulistische staat en verkende de mogelijkheden waardoor Dolores ontdekte dat elk individu toegang kan krijgen tot ervaringen van vorige levens die ze hebben geleefd. Het was ook verkennen met klanten in deze staat dat ze een oneindig deskundig en krachtig aspect van elk individu ontdekte waarmee contact kan worden opgenomen en waarmee kan worden gecommuniceerd. Dit deel van onszelf, zoals Dolores heeft geleerd, is altijd bij ons aanwezig en bevindt zich net onder het oppervlak van onze bewuste geest, dus koos ze er gepast voor om het het onderbewustzijn te noemen. Het onderbewustzijn geeft haar en beoefenaars van haar QHHT-techniek toegang tot vorige levens en voert onmiddellijke genezingen uit indien nodig. 

Gedurende haar 45-jarige carrière heeft haar techniek bewezen effectief te zijn bij duizenden mensen over de hele wereld, ongeacht hun leeftijd, geslacht, persoonlijkheid, fysieke symptomen, religieuze overtuigingen of culturele achtergronden. Als aanvulling op 

het enorme werk dat Dolores heeft geproduceerd, ondersteunen de resultaten die QHHT Practitioners ervaren, studenten van Dolores die haar techniek hebben geleerd en oefenen met hun eigen klanten, definitief de bevinding dat we allemaal meerdere Andere Levens hebben geleefd en dat we allemaal een Onderbewustzijn hebben dat de antwoorden bevat op elke vraag die we hebben over onszelf of het leven dat we leven. 

 

HEALING*

Niets valt buiten het bereik van de mogelijkheid.

Er zijn geen beperkingen, behalve de grenzen van je eigen fantasie.

~ Dolores Cannon  

Het onderbewustzijn heeft het vermogen om elk fysiek probleem dat het in het lichaam detecteert te identificeren aan een QHHT Practitioner en de oorzaken voor zijn aanwezigheid uit te leggen, of het nu uit het huidige leven of een vorig leven is. Het onderbewustzijn wordt vervolgens gevraagd of het geschikt is voor genezing, wat, als dat zo is, onmiddellijk wordt gedaan zonder medicatie, operatie of pijn. Heel vaak is het voldoende te begrijpen waarom een ziekte aanwezig is of waarom een bepaalde emotie wordt ervaren, om het door het onderbewustzijn te verlichten en te verwijderen. 

In de loop van haar carrière heeft Dolores sessies met klanten uitgevoerd waarbij de fysieke genezing die voorkwam zelfs voor haar een uitdaging was om te begrijpen. Ze onderwees haar techniek samen met haar dochter Julia Cannon tien jaar lang aan studenten over de hele wereld en velen schreven Dolores terug over wonderbaarlijke verslagen van vergelijkbare aard. Na haar overlijden heeft haar dochter Julia Cannon het onderwijs voortgezet en ontvangt nog elke dag bijzondere resultaten van Practitioners. 

Ondanks de vele getuigenissen over healing, moet worden vermeld dat genezing alleen kan plaatsvinden als een persoon genezen wil worden (bewust en onbewust) en als het de doelen van zijn leven niet verstoort. We zijn oneindige zielen die op aarde zijn geïncarneerd voor onze eigen individuele ervaringen. 

Waar kan QHHT bij helpen?

 • Emotionele genezing
 • Spirituele genezing
 • Fysieke genezing
 • Verbinden met het onderbewustzijn
 • Stressvermindering
 • Afstemming op je ware levensdoel
 • Uitzoeken wie je werkelijk bent en waarom je hier bent
 • Verbetering voor alle aspecten van je leven
 • Verbetering van het (zelf)vertrouwen
 • Elimineren van angsten
 • Verbetering van je verbinding met je hogere zelf

QUANTUM HEALING HYPNOSIS TECHNIQUE WERKWIJZE

Eerst de intake, dan de sessie

Na een intakegesprek volgt de QHHT®-sessie. Onder mijn begeleiding ga je in een hypnotische trance. Dit is een bewustzijnstoestand, die ons niet vreemd is in ons dagelijks leven. Je zou het kunnen vergelijken met een zeer levendige dagdroom, waarbij jezelf in controle blijft maar voldoende ontspannen bent om toegang te krijgen tot de andere bewustzijnslagen.

Het is belangrijk om open te staan voor de ervaring, met zo min mogelijk verwachtingen, zodat je het maximale uit je sessie kunt halen. Iedere sessie is uniek.

Een intake gevolgd door de QHHT® duurt gemiddeld 3-5 uur. Het kan soms langer duren. 

Het is goed om na de sessie tijd en rust voor jezelf in te plannen.

 

 Algemene voorwaarden

De manier waarop QHHT® centrum werkt is een vorm van complementaire zorg, die aanvullend is op de reguliere geneeskunde. Het is ter ondersteuning van het genezingsproces maar kan niet als vervanging van de reguliere gezondheidszorg gezien worden.

Meer informatie

Meer uitgebreide informatie over QHHT® kun je lezen op www.dolorescannon.com

 * De secties Wat is Quantum Healing Hypnosis Technique? en Healing zijn met dank aan qhhtofficial.com & Suzanne Spooner 

Afspraak maken

GEEN VERVOLGBEHANDELING NODIG, SLECHTS ÉÉN SESSIE