MANON DE JONGE

  • QHHT Practitioner Level 1 100% 100%
  • QHHT Practitioner Level 2 100% 100%

Beschikbaarheid

Over Manon

Manon de Jonge (’76) is eigenaresse van het QHHT® centrum en het Yoga & Rebalance centrum Yoginon. Ze is een ervaren en gecertificeerd Quantum Healing Hypnosis Technique ® practitioner. Manon werkt vanaf 2010 als yoga- en meditatiedocente en ondersteund cliënten met fysieke en mentale problemen met haar holistische behandelingen. In de QHHT® sessies begeleidt Manon mensen naar wat voor velen de meest transformerende ervaring van hun leven zou kunnen zijn.  

 

“Nothing is beyond the realm of possibility. There are no limitations except the limits of your own imagination.”

– Dolores Cannon

Blog 2020

Ziek van stress, trauma en emoties? 
Dat we ziek kunnen worden van gedachten en emoties en dat veel klachten een dieperliggende oorzaak hebben dan we vaak in eerste instantie verwachten is algemeen bekend. Denk maar aan wat stress en angst met je kunnen doen op het gebied van je ademhaling, spierspanning, hormoonhuishouding etc.

Dat er healing mogelijk is wanneer we echt bereid zijn naar ons lichaam en gevoel te luisteren is minder vanzelfsprekend voor velen. Ja, je hoort het wel zeggen; op tijd rust nemen, tijd voor jezelf inbouwen, maar doe je dat ook echt? Én hoe breek je door de ingesleten gewoonten heen? Positief denken, gewoon doen? Nee, zo simpel ligt dat helaas niet.

Wanneer een klacht zijn oorsprong heeft in een heftige gebeurtenis (trauma) bijvoorbeeld in de baby of kindertijd of in een vorig leven wordt het vaak moeilijker de oorzaak te achterhalen en op te lossen omdat er geen bewustzijn over is.

Een QHHT® sessie kan hier duidelijkheid over geven en ervoor zorgen dat klachten kunnen oplossen.

In de yogalessen en behandelingen kom ik steeds vaker tegen dat mensen op zoek zijn rust, naar antwoorden over wat werkelijk belangrijk is in hun leven, naar de oorzaak van hun klachten en zich afvragen wat ze kunnen veranderen en hoe. Of ze op de juiste weg zijn.

Het vaak nog onbewust vasthouden aan oude ideeën, aan dat wat is geleerd (in dit leven of hiervoor) bv. in de opvoeding, op school of bij een geloofsinstituut klopt niet altijd met het gevoel wat je nu over het leven hebt, maar is zo sterk verweven met de identiteit dat je daarin kan vastlopen. Je voelt wel dat het leven meer of anders te bieden heeft en bent vanuit dat gevoel op zoek naar antwoorden, maar wat jij zoekt kan een ander je niet geven. Jouw waarheid is tenslotte niet dezelfde als die van een ander. Je kunt het enkel in in jezelf, dat deel van jezelf (Subconsiousness) waar de antwoorden zijn, vinden.

Yoga is voor veel mensen een prachtige ingang naar bewustwording. Door regelmatige beoefening van de yogahoudingen en het controleren van de ademhaling kom je steeds meer in verbinding met de bron, met jezelf.

Wanneer je een stapje verder wil gaan en het contact met je onderbewuste wilt activeren, met wat we in de QHHT® het Hoger Zelf of Subconsiousness (SC) noemen zijn bijvoorbeeld meditatie en Yoga Nidra effectieve manieren om dit te bewerkstelligen.

Meditatie leert je naar binnen te keren en te luisteren. Het is echter voor veel mensen niet gemakkelijk om stil te worden en te mediteren omdat hun gedachten in de weg zitten. Regelmatige beoefening helpt zeker om hier steeds meer het hoofd aan te bieden, maar toch blijkt het vaak nog steeds lastig om diep te connecten met je innerlijk weten, je hart en ziel.

In een QHHT® sessie kun je op een effectieve wijze toegang krijgen tot je hoger zelf en antwoorden ontvangen, naar vorige levens reizen en vaak ook healing ontvangen.

Een prachtige, intense en transformerende ervaring en een bijzonder effectieve manier om op diep niveau het contact met jouw onderbewuste, met jouw ‘weten’ te activeren is QHHT®.

Het is niet de practitioner of therapeut die de antwoorden en healing en erkenning doorgeeft, maar de cliënt zelf, zijn of haar EIGEN hoger bewustzijn.

Voor allen die op zoek zijn naar antwoorden, voor hen die het contact met zichzelf zijn verloren, voor iedereen die wil connecten met de innerlijke bron van weten. Voor elk mens met klachten of ziekten die healing wil ervaren. Voor een ieder die zich wil openstellen voor het onderbewuste deel van zichzelf ben ik er om je te helpen op je reis jezelf te vinden.

Liefs,

Manon

DE WEG NAAR SPIRITUELE ONTWAKING

Ontdek jouw levensdoel