Groeps Regressie

QUANTUM HEALING HYPNOSIS TECHNIQUE 

Transformational

Awaken your spirit

Altijd al eens regressie of hypnose willen ondergaan, maar vind je het spannend om een privé sessie te boeken?  Ben je nieuwsgierig naar een vorig leven of wil je weten wie je gidsen zijn? Sta je open voor spiritualiteit en diepgang in je leven?

Dan is de groepsregressie zeker wat voor jou!

Deze groepsregressie, ontwikkeld door de beroemde hypnotherapeut Dolores Cannon, is een kortere en tevens krachtige vorm van hypnose die je terug kan brengen naar vorige levenservaringen. Inzichten in deze ervaringen kunnen van belang zijn om bepaalde gebeurtenissen in je huidige leven beter te begrijpen.

Tijdens een groepsregressie werken we anders dan bij een privé sessie. Je wordt hierbij ingeleid in de regressie en maakt een reis naar een bezoek aan een vorig leven, maakt kennis met een van je gidsen en brengt een bezoek aan een toekomstig leven in een lichte trancestaat (alfa golven) ingeleid in hoe Past Life Regressie werkt. Je blijft dus volledig bij bewustzijn tijdens deze sessie al kom je in een prettige staat van trance. Volkomen veilig, comfortabel en ontspannend.

Een groepsregressie kan tevens een goede voorbereiding zijn op een persoonlijke QHHT® sessie en laat je deels ervaren hoe een regressie hypnose werkt en wat deze therapievorm jou kan bieden.

Schrijf je hieronder in voor de eerstvolgende online sessie.

Groeps Regressie